ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΛΕΡΑΣ

  • Υπότιτλος: Παραμύθι εμπνευσμένο από αληθινή πειρατική ιστορία των θαλασσών μας!
  • Συγγραφέας: Παναγιώτης Δημητρόπουλος
  • Εικονογράφηση: Αρτέον & Αθηνά Κοντογιάννη
  • ISBN: 978-960-99998-8-5
  • Σελίδες: 36 (Σκληρό Εξώφυλλο)
  • Διάσταση: 21x29 cm
  • Ημ/νία έκδοσης: 15/12/2016

Ξεφυλλίστε το στο Issuu!

Σειρά: Θάλασσα - Παραμύθια & Θρύλοι

Πάντοτε μια ιστορία ξεκινά από την αρχή ή μήπως από το τέλος; Αυτό δεν μένει φίλοι μου  παρά να το ανακαλύψουμε μαζί, μέσα από την πλοκή της ιστορίας που θα  εξελιχθεί μπροστά μας. Μια ιστορία σαν το ανάκατο κουβάρι. Τι λέτε, θέλετε να προσπαθήσουμε να τον λύσουμε μαζί ετούτο τον κόμπο της πλοκής; Πώς θα σας φαινόταν αν ντύναμε το νου μας με φορεσιές, σαν εκείνες που φορούσαν οιπειρατές και οι κουρσάροι της παλιάς εποχής; Ταξιδευτές να γίνουμε και να ταξιδέψουμε ως άλλο πλήρωμα σε τούτο το αλλιώτικο ταξίδι. 
Αλήθεια, τι πιστεύετε; Θα τα καταφέρουμε άραγε να ανακαλύψουμε ποιο στ’αλήθεια ήταν το μυστικό που πήρε μαζί του ο καπετάν Καψής και «Βασιλιάς» της Μήλου; Ο πειρατής εκείνος που μοιραίο τέλος είχε, μα και αντάξιο του θάρρους και της αφοβίας που άρμοζε σε κάθε λεβέντη της εποχής εκείνης.
Ας κλείσουμε λοιπόν τα μάτια μας και ας αφήσουμε τη σκέψη μας να ταξιδέψει πλάι στον Λεωνίδα. Τον ήρωα της ιστορίας αυτής, που χάρη στο πείσμα και τη θέλησή του, θα γίνουμε γνώστες και εμείς όλων αυτών των απίθανων γεγονότων που συνέβησαν στη Μήλο την εποχή των πειρατών και που κανείς δεν είχε κατά νου πως είχαν όντως κάποτε συμβεί.

Για τον συγγραφέα
Γεννήθηκε στα Χανιά το 1976. Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα έζησε στην Αμαλιάδα. Σήμερα, υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και έχει λάβει μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσοβο, ενώ έχει τιμηθεί με εύσημο μνεία από διεθνείς οργανισμούς για την προσφορά του αυτή. Από το 2010 παρακολουθεί το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Πολιτισμού και βρίσκεται στο 3ο έτος της φοίτησής του. Είναι Γεν. Γραμματέας του Πολιτιστικού Σύλλογου Κοντοπούλων Κεραμειών. Το 2014 ήταν υπόψηφιος Δημοτικός Συμβουλος Χανίων. Έχει πλούσια δράση σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων πολλών Δημοτικών Σχολείων. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου και έχουν ένα κοριτσάκι 9 ετών, την Καλλιόπη. Άλλα παιδικά, συγγραφικά του έργα: «Το χρυσαφένιο κουκούτσι», «Η μαγεμένη ευχή», «Ο μπαμπάς μου. Ο ήρωάς μου», «Τρεις νύχτες. Ένα Θαύμα».

SKU: PTH001
Αρχική τιμή:
€12,00
Τελική τιμή:
€10,00
(με ΦΠΑ 6%)
PrevNext