Λογαριασμός

1. Νέος Πελάτης

Αν είστε νέος πελάτης και θέλετε να πραγματοποιήσετε αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΡΤΕΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό. Η διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η εξής:

Πατήστε την επιλογή «Είσοδος-Εγγραφή» στη δεξιά πλευρά του Μενού, στο πάνω μέρος της σελίδας. Πατήστε την επιλογή «Εγγραφή» και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα εμφανιστεί. Πατήστε «Καταχώρηση». Θα λάβετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε επιλέξει προϊόντα για παραγγελία στο καλάθι σας, όταν πατήσετε την επιλογή «Ταμείο» στη σελίδα του καλαθιού σας τότε θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε πριν προχωρήσετε στην αγορά τους.


2. Υπάρχον Πελάτης

Αν είστε ήδη πελάτης του καταστήματος μας πατήστε την επιλογή «Είσοδος-Εγγραφή» στη δεξιά πλευρά του Μενού, στο πάνω μέρος της σελίδας. Συμπληρώστε το «Όνομα Χρήστη» και τον «Κωδικό Χρήστη» για να «εισέλθετε» στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας και να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.


3. Αλλαγή στοιχείων πελάτη

Αν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία σας ή τον Κωδικό Χρήστη πατήστε την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» στην πάνω αριστερή πλευρά του Μενού, στο πάνω μέρος της σελίδας. Συμπληρώστε το «Όνομα Χρήστη» και τον«Κωδικό Χρήστη» (αν δεν έχετε κάνει ήδη «Είσοδο») για να δείτε τα στοιχεία σας, τις διευθύνσεις σας και τον Κωδικό Χρήστη. Αλλάξτε ότι επιθυμείτε και απλά πατήστε την επιλογή «Ανανέωση» ώστε να γίνει αυτόματα ανανέωση των στοιχείων σας.


4. Ξέχασα τον κωδικό μου!

Στην περίπτωση που είστε στη σελίδα ΕΙΣΟΔΟΥ του καταστήματός μας και πρέπει να συμπληρώσετε το «Όνομα Χρήστη» και τον«Κωδικό Χρήστη» αλλά συνειδητοποιήσετε ότι τον έχετε ξεχάσει τότε πατήστε την επιλογή «Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη» ή «Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη». Άμεσα θα λάβετε μήνυμα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) που θα σας τον υπενθυμίζει.


6. Διευθύνσεις πελάτη

Μπορείτε να έχετε διαφορετική Διεύθυνση Χρέωσης από Διεύθυνση Αποστολής.