Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ

  • Υπότιτλος: Η συναρπαστική περιπέτεια ενός μικρού ψαριού που μας μαθαίνει τη σημασία και την αξία όσων καθημερινά έχουμε!
  • Συγγραφέας: Μαριλίτα Χατζημποντόζη
  • Εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης
  • ISBN: 978-618-83488-8-2
  • Σελίδες: 36 (Σκληρό Εξώφυλλο)
  • Διάσταση: 21x21 cm
  • Ημ/νία έκδοσης: 15/11/2019

Για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο χρειάζεται να έχετε στον Browser σας εγκατεστημένο Flash 5.

Ξεφυλλίστε το στο Issuu!

Σειρά: Θάλασσα - Παραμύθια με ζώα

Πόσοι από εμάς δεν θέλουμε να γνωρίσουμε τόπους αλλοτινούς, ανεξερεύνητους και μαγευτικούς;
Να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και να ζήσουμε μοναδικές περιπέτειες;
Όπως η Αλίκη μας, ένα μικρό ψαράκι, που αν και ζει σ’ ένα αμμουδερό ακρογιάλι της πατρίδας μας, έχει ένα όνειρο! Nα ξανοιχτεί στο πέλαγος και να γνωρίσει τον κόσμο του απέραντου και μαγικού βυθού. Να ταξιδέψει σε μακρινές και ανεξερεύνητες θάλασσες!
H Θαλασσογραφία, ένα θαλάμι με το μυστικό του πέρασμα και ένας φακός θα τη βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό της.
Τι λέτε φίλοι μου; Θα καταφέρει η Αλίκη μας να επιβιώσει; Να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τους κινδύνους του απέραντου και μυστηριώδους βυθού; Δεν μένει παρά να το ανακαλύψουμε!
Μια μοναδική θαλασσινή περιπέτεια που μας μαθαίνει τη σημασία και την αξία όσων καθημερινά έχουμε!

Για τη συγγραφέα

Η Μαριλίτα Χατζημποντόζη κατάγεται από την Κέρκυρα και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλώματος Δραματικής Τέχνης του Υπουργείου Πολιτισμού. Μετεκπαιδεύτηκε στο Piccolo Teatro di Milano. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και είναι μητέρα δύο αγοριών. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία της: Η ευτυχούπολη (2013, Εκδόσεις Ψυχογιός), Μια φορά τα παραμύθια (2013, Εκδόσεις Ψυχογιός), Επιστροφή στην ευτυχούπολη (2015, Εκδόσεις Ψυχογιός), Δεν πάω σχολείο! (2016, Εκδόσεις Ψυχογιός), Όλα για τη νίκη (2016, Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή), Δε σου το δίνω (2017, Εκδόσεις Ψυχογιός), Μια μέρα στο μουσείο (2017, Εκδόσεις Ψυχογιός), Tango στο φάρο (2018, Δύας Εκδοτική), Μου αρέσω (2018, Εκδόσεις Ψυχογιός), Τα μαγικά ταξίδια του Μάγιο (2019, Εκδόσεις Ψυχογιός), Η βασίλισσα του Ιονίου (2019, Εκδόσεις Ζενίθ).

SKU: PTH003
Αρχική τιμή:
€12,00
Τελική τιμή:
€10,80
(με ΦΠΑ 6%)
PrevNext