ΒΑΡΚΑ ΠΡΕΣΠΩΝ - Καμβάς

Κατηγορία: Πλεούμενα των λιμνών, λιμνοθαλασσών & ποταμών του τόπου μας
Υλικό: Καμβάς
Εικονογράφηση: «Αρτέον»
Διάσταση: 50x30 εκ.

Aνακαλύψτε τώρα τη μαγεία των πλεούμενων των λιμνών, λιμνοθαλασσών και ποταμών του τόπου μας μέσα από τις μοναδικές εικονογραφήσεις της Αρτέον Εκδοτικής. Επιλέξτε τον καμβά ή τους καμβάδες με τα ξύλινα σκαριά που αγαπάτε και διακοσμήστε τον κάθε σας χώρο με κάτι «ελληνικό».
Όλες οι εικονογραφήσεις είναι ένα μέρος από την έκδοση της Αρτέον Εκδοτικής «Πλεούμενα των λιμνών και ποταμών του τόπου μας. Ένα ταξίδι στον κόσμο των ξύλινων σκαριών των γλυκών/υφάλμυρων νερών και του πολιτισμού μας». Οι καμβάδες είναι εκτυπωμένοι σε εξαιρετικής ποιότητας υλικό, με μελάνια αντοχής, ώστε να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα και τις λεπτομέρειες της εικονογράφησης,, αλλά και να διατηρούν την ποιότητά τους στη διάρκεια του χρόνου. Όλοι οι καμβάδες έχουν επιπλέον εκτυπωμένο θέμα περιμετρικά ώστε να μπορούν να τελαρωθούν σωστά αν τοποθετηθούν σε κορνίζα ή σε ξύλινο τελάρο ζωγραφικής.
Επιλέξτε τις κατηγορίες των ξύλινων σκαριών διάστασης 50 x 40 εκ. ή 50 x 30 εκ.για να τους συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε, δημιουργώντας τη δική σας σύνθεση στο τοίχο του χώρου σας.
Οι καμβάδες αποστέλλονται τυλιγμένοι σε χάρτινο, σκληρό κύλινδρο με πλαστική τάπα πάνω και κάτω, ώστε να μεταφέρονται με ασφάλεια μέχρι την παραλαβή τους από εσάς.

SKU: AKL33
Αρχική τιμή:
€30,00
Τελική τιμή:
€25,00
(με ΦΠΑ 24%)
PrevNext