Τράτα - Καμβάς

Κατηγορία: Παραδοσιακά Σκαριά
Υλικό: Καμβάς
Εικονογράφηση: «Αρτέον»
Διάσταση: 50x30 εκ.
Καμβάδες της ίδιας Σειράς:
Σκαριά Αιγαίου,Σκαριά Κωπήλατα, Σκαριά Οξύπρυμνα, Βάρκες Ψαράδικες

Aνακαλύψτε τώρα τη μαγεία των ξύλινων καϊκιών και βαρκών των θαλασσών μας μέσα από τις μοναδικές εικονογραφήσεις της Αρτέον Εκδοτικής. Επιλέξτε τον καμβά ή τους καμβάδες με τα ξύλινα σκαριά που αγαπάτε και διακοσμήστε τον κάθε σας χώρο με κάτι «ελληνικό».
Όλες οι εικονογραφήσεις είναι ένα μέρος από την έκδοση της Αρτέον Εκδοτικής «Θαλασσινά καΐκια & βάρκες του τόπου μας. Ένα ταξίδι στον κόσμο των ξύλινων σκαριών της θάλασσας και του πολιτισμού μας». Οι καμβάδες είναι εκτυπωμένοι σε εξαιρετικής ποιότητας υλικό, με μελάνια αντοχής, ώστε να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα και τις λεπτομέρειες της εικονογράφησης,, αλλά και να διατηρούν την ποιότητά τους στη διάρκεια του χρόνου. Όλοι οι καμβάδες έχουν επιπλέον εκτυπωμένο θέμα περιμετρικά ώστε να μπορούν να τελαρωθούν σωστά αν τοποθετηθούν σε κορνίζα ή σε ξύλινο τελάρο ζωγραφικής.
Επιλέξτε τις κατηγορίες των ξύλινων σκαριών διάστασης 70 x 50 εκ. ή τους ατομικούς καμβάδες με τα ξύλινα σκαριά του τόπου μας, μικρότερης διάστασης 45 x 35 εκ. ή 50 x 40 εκ. ή 50 x 30 εκ.για να τους συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε, δημιουργώντας τη δική σας σύνθεση στο τοίχο του χώρου σας.
Οι καμβάδες αποστέλλονται τυλιγμένοι σε χάρτινο, σκληρό κύλινδρο με πλαστική τάπα πάνω και κάτω, ώστε να μεταφέρονται με ασφάλεια μέχρι την παραλαβή τους από εσάς.

SKU: AK036
Αρχική τιμή:
€30,00
Τελική τιμή:
€25,00
(με ΦΠΑ 24%)
PrevNext